Endelig er advent snart her. DET betyr julekalendertid! 🙂 Jeg elsker adventskalendere og kan ikke vente til min lille jente blir gammel nok til å sette pris på det. Gjett om mor skal kose seg da! Jeg pleier ofte å kjøpe inn til pakkekalender til mine nærmeste, Men én kalender som jeg har kjøpt i gave nå 4 år på rad (tror jeg det er) er Lookfantastic sin julekalender. Den er en total vinner! Prisen på den i år er 850,- NOK (pluss moms siden den sendes fra England) men verdien på den er over 4600,- NOK.  Det blir bare flere og flere flotte kalendere på markedet og i år er det mange fine å velge mellom. Under er noen av mine favoritter.

De beste Beauty Adventskalenderne:

LOOKFANTASTIC
Har mange ulike produkter, både sminke, hudpleie, kroppspleie og hårpleie fra mange gode merker. God størrelse på produktene, fine produkter og kjempeflott og forseggjort kalender. 

 

MOLTON BROWN
Molton Brown er alltid en vinner. Selv om kalenderen deres er dyre er de super eksklusive med herlige dufter og såper. Nå på 40% rabatt til 1995,- NOK fra denne siden.

RITUALS
Har 2 ulike kalendere. En Deluxe utgave til 980,- NOK og en Exclusive til 650,- NOK. Finnes her.

YSL
YSL kalenderen er stilren og flott som alltid, med masse gode miniatyr utgaver av YSL sminke og diverse. Du finner den her til 1990,- NOK.

LANCÓME
Verdi på 3842,- NOK Du finner den hos Kicks.no til 1600,- NOK. Den inneholder mye hudpleie og litt sminke.

MAYBELLINE
Har en rekke full size produkter i kalenderen, blant annet 5 mascaraer, 5 leppestifter og 2 blusher. Nå 20% rabatt, NOK 623,- på Blivakker.no – du finner den her.

Har du noen andre favoritter som er verdt å tipse om?

Happy Advent!

Del: